Het leasen van een tesla model X, een slimme set?

Het elektrisch rijden wordt meer en meer geïntegreerd. Natuurlijk een goede zaak, elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, maken amper geluid en doen vandaag de dag niet meer onder qua snelheid en model ten aanzien van de auto’s op fossiele brandstoffen. De ultieme elektrische auto blijft toch wel de Tesla. Dit merk heeft als eerste het elektrisch rijden naar het niveau getild waarop we zaten te wachten. De actieradius en de snelheid van deze wagens leggen de bestuurder nauwelijks nog grenzen op.

Steeds meer laadpunten en een hoge actieradius zorgen voor meer elektrische auto’s

Met een Tesla kunt u gemiddeld al zo’n 500 kilometer afleggen voor u deze auto even moet opladen. Het opladen op een snel laadstation gaat daarbij zo snel dat u na een snelle lunch en een overheerlijke kop koffie alweer uw weg kunt vervolgen. Deze laadpunten zijn tegenwoordig door het hele land verspreid en u hoeft dus niet lang te zoeken naar een plekje waar u de elektrische auto even kunt opladen.

De aankoopprijs van een Tesla Model X of een andere elektrische auto

Iedereen weet dat het opladen van een elektrische auto vele malen minder kost dan het tanken van een auto op een fossiele brandstof. Daar komt nog bij dat u voor een elektrische auto geen wegenbelasting hoeft te betalen omdat deze goed is voor het milieu. Ook het onderhouden van een elektrische auto is goedkoper. Dankzij de elektromotor zijn er minder draaiende en bewegende delen in de wagen aanwezig dat de kans op slijtage ook aanzienlijk verminderd. Helaas is er één tegenvaller, juist door deze technische, milieuvriendelijke elektromotor wordt de aanschafprijs van een elektrische auto omhoog gedreven. Een elektrische auto kopen is dus op het eerste gezicht veel duurder dan het kopen van een gelijksoortige auto met fossiele brandstof. De oplossing is leasen! U hoeft dan het aankoopbedrag niet te betalen terwijl u wel gebruik kunt maken van een gloednieuwe en goedkoop rijdende elektrische auto. Momenteel is het leasen van een Tesla model X ook al mogelijk!

Waarom kiezen voor een Tesla Model X

Het leasen van een Tesla model X doet u omdat u graag gebruik wilt maken van een luxe elektrische auto die voorzien is van alle gemakken. Daarbij komt de Tesla Model X uit de test met de hoogste scores op veiligheidsgebied. Wanneer er gekeken wordt naar bijvoorbeeld de snelheid waarmee de Tesla Model X kan optrekken, dan is het zelfs zo dat er maar weinig voertuigen op de wereld zijn die hieraan kunnen tippen. Dit is natuurlijk ook te danken aan de nieuwe mogelijkheden die elektrische aandrijving met zich meebrengt. Het rijden in de Tesla Model X is dus leuk, prettig en veilig!