Hypotheek nodig?

Ga je een huis kopen? Ten eerste gefeliciteerd met de plannen voor het nieuwe huis. Hopelijk gaat dit allemaal voorspoedig. Ten tweede, waarschijnlijk heb je een hypotheek nodig. Waar moet je beginnen? Er zijn zoveel hypotheken, als je die allemaal gaat onderzoeken blijf je bezig. Was er maar een site waar je hypotheken kan vergelijken. Komt dat even goed uit, Hypotheek24 is nou precies zo een site. Hypotheek24 staat voor je klaar en heeft een aanbod uit meer dan 50 hypotheken waar je uit kan kiezen. Je kan zelf je eigen hypotheek regelen of je kan dit samen doen met de experts van Hypotheek24.

Hypotheekrente

Hypotheek24 vergelijkt hypotheken op basis van Hypotheekrente en voorwaarden, zodat jij de beste hypotheek voor jou kan vinden. Traditioneel (bij anderen hypotheken) kost een advies plus het regelen van je hypotheek (en een kopje koffie oftewel een gesprek voor meer informatie) bij elkaar 3000. Bij hypotheek24 krijg je het kopje koffie gratis en betaal je aanzienlijk minder voor je advies en het regelen, namelijk 1500 euro. Je kan ook nog zelf je hypotheek regelen bij Hypotheek24, dan krijg je geen advies en dat scheelt je 500 euro. 

Hypotheekadviseur

Wil je samen met Hypotheek24 je hypotheek regelen voor 500 euro meer maar inclusief een bijpassend advies? Dan krijg je van Hypotheek24 een Hypotheekadviseur. Deze gaat samen met jou het traject doorlopen. Hij/zij geeft jou een bijpassend advies dat specifiek voor jou is. Je adviseur gaat samen met je kijken naar wat je kan lenen, wat je kosten worden en welke hypotheek voor jou het beste is. Ze zullen alle stappen met je doornemen om ervoor te zorgen dat je met de beste hypotheek naar huis gaat. Kijk snel op Hypotheek24 voor meer informatie of om een vrijblijvend gesprek (kopje koffie) aan te vragen.