De optie genaamd incasso no cure no pay is voor vele interessant

Jeroen vd Weerd van Bureau vd WeerdIk ben nu al enkele jaren met veel plezier ondernemer. Echter zoals bij elk beroep kom je dingen tegen waaraan jij je al snel kan storen. In mijn geval zijn dit wanbetalers. Hier kan ik mijzelf dan ook behoorlijk druk overmaken. Dit was in ieder geval totdat ik op het bedrijf Bill Incasso werd geattendeerd. Dit is dus een incassobureau dat bedrijven help geld terug te krijgen van ondernemers waar zij recht op hebben. Natuurlijk probeer je zelf als ondernemer er op een vriendelijke manier uit te komen met de klant. Hier spelen factoren als geduld en vriendelijkheid een belangrijke rol. Echter wanneer je langer in dit vakgebied werkzaam bent herken je al snel dezelfde smoesjes. Vandaar dat ik tegenwoordig dan ook niet meer te lang wacht de diensten van billincasso.nl in te schakelen. Vooral omdat wanneer je kiest voor de dienst incasso no cure no pay, jij geen kosten hebt indien de wanbetaler ook niet betaald.

Mevr. P. van der Cruijsen Siecru Supply Company

Meer informatie omtrent dit onderwerp

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een misverstand ontstaat bij een betaling. Zo heb ik zelf in het verleden ook al eens een verkeerd bedrag overgemaakt naar een leverancier. Wanneer je dan duidelijk met elkaar communiceert kun je het vaak al eenvoudig oplossen.

incasso no cure no payDit is dan ook de werkwijze van Bill Incasso. Zij proberen het eerst een aantal keer op vriendelijke wijze op te lossen. Er wordt begrip getoond voor de situatie, echter dient de klant wel gewoon zijn factuur te betalen. Gebeurt dit niet, wordt diegene op de hoogte gesteld dat er een deurwaarder langs komt. Wanneer de mensen dit zien schikken zij al vaak en wordt de betalen binnen enkele dagen voldaan. En door  de incasso no cure no pay ben je ook nog eens weinig geld kwijt aan servicekosten.