Regel een geldige NIWO vergunning via booky.nl

Als je start als eigen ondernemer en bijvoorbeeld voor derden goederen gaat vervoeren, dan heb je in de meeste gevallen een NIWO vergunning nodig. NIWO staat voor Nationale en Internationale Wegvervoer organisatie. Dus als je spullen over de weg vervoert met bijvoorbeeld bestelbusjes en trucks, dan heb je een NIWO vergunning nodig. Als je voor jezelf goederen vervoert wanneer je bijvoorbeeld bij de Praxis gaat winkelen, dan heb je deze NIWO vergunning uiteraard niet nodig. Maar zodra je als ondernemer, freelancer of ZZP’er aan de slag gaat en in deze hoedanigheid opdrachten aanneemt van derden om voor hen spullen/goederen te vervoeren, dan heb je doorgaans wel een vergunning nodig. Het is dan ook verstandig om deze NIWO vergunning aan te vragen, zodat je veilig de weg op kunt gaan. Je kunt voor hulp gebruik maken van de diensten van booky.nl. Dit administratiekantoor is er speciaal voor de kleinere ondernemers. Dus op het moment dat je een beroep wilt doen op de NIWO vergunning, dan kan booky dit voor je regelen. Je kunt vervolgens ook meteen een beroep doen op de diensten van booky voor andere administratieve taken. Mocht je de boekhouding van je onderneming op orde willen brengen, dan kun je vertrouwen op de diensten van booky. Maar voor de NIWO vergunning kun je dus ook een beroep doen op de booky. Op de site booky.nl kun je meteen zien wat de vergunning inhoudt en hoe lang deze geldig is. Je kunt 5 jaar gebruik maken van een NIWO vergunning en daarna moet je de vergunning verlengen of opnieuw aanvragen. Net zoals je een rijbewijs iedere 10 jaar moet verlengen, zo moet je dus ook altijd denken om de geldigheid van je NIWO vergunning. Je wilt liever niet de weg opgaan met een verlopen vergunning. Je zult immers net zien dat je dan wordt aangehouden. Houdt de einddatum van je vergunning dan ook goed in de gaten. Als je de vergunning net hebt aangevraagd, dan hoeft dat natuurlijk nog niet, want dan heb je immers nog 5 volle jaren om er gebruik van te maken. Als je eenmaal zeker weet dat je daadwerkelijk een vergunning nodig hebt, dan kun je een beroep doen op booky.nl. Zij gaan dan voor jou aan het werk om de vergunning veilig te stellen, zodat jij daarna veilig en legaal de weg op kunt met de goederen die je moet vervoeren. 

Vraag tijdig een NIWO vergunning aan

Als je weet dat je als chauffeur aan de slag gaat, dan is het belangrijk dat je tijdig in het bezit bent van de juiste papieren, zodat je ook daadwerkelijk kunt beginnen met het vervoer van goederen. Het is daarom van belang dat je goed kijkt naar de vereisten, zodat je ook daadwerkelijk een vergunning kunt krijgen. booky kan je hier zeker bij helpen. Kijk daarom gerust eens op de website van booky.nl. 

Neem contact op met booky

Als je meer wilt weten of gebruik wil maken van de diensten van booky, dan kun je terecht op de website van booky.nl of gewoon even contact opnemen met booky. Je kunt op de site ook meteen zien van welke diensten je gebruik kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan diensten als: 

  • Administratie uitbesteden
  • Loonadministratie uitbesteden
  • NIWO verklaring