Bestelauto verzekeren niet mogelijk? Dit is de oplossing!

Je bent freelancer en je hebt een bestelauto. Je moet verplicht een bestelauto verzekeren! Anders mag je de weg niet op. Het is dan ook extra frustrerend als je jouw auto niet kunt verzekeren! En dat komt toch vaker voor dan je denkt. Een verzekeringsmaatschappij kijkt kritisch naar je aanvraag en kan besluiten om de aanvraag te weigeren als je bijvoorbeeld een verleden met rijontzeggingen hebt, teveel schades hebt gereden of als je in de boeken staat als iemand die zijn premies niet betaalt. Dan heb je dus ook een groot probleem, maar gelukkig er ook een oplossing! In onze blog vertellen we welke oplossing er is!

Meerdere schades gereden? Bestelauto verzekeren niet mogelijk

Zoals gezegd kijkt de verzekeringsmaatschappij waar je de verzekering aanvraagt kritisch naar jouw verleden. Heb jij in de afgelopen jaren veel schades gereden of veel schades geclaimd? Dan is de kans groot dat een bestelauto verzekeren niet mogelijk is. Je aanvraag wordt zeer resoluut afgewezen en de kans is meer dan aanwezig dat geen enkele maatschappij haar vingers aan je wilt branden. Dat geldt niet alleen als je zelf veel schades rijdt, maar ook als je door anderen toegebrachte schades claimt. Dan word je dus feitelijk gestraft voor iets waar je weinig tot niets aan kunt doen! Gelukkig is er een oplossing, want je kunt een de Vereende verzekering afsluiten. Deze verzekeringsmaatschappij kijkt minder kritisch naar het aantal schades die in de afgelopen jaren zijn geclaimd.

Wat is een de Vereende verzekering?

De Vereende verzekering is voor automobilisten die door vrijwel iedere verzekeraar worden geweigerd. Als een bestelauto verzekeren niet mogelijk is blijven er nog weinig opties over, maar ze zijn er wel! Een de Vereende verzekering afsluiten is eenvoudig en ook snel geregeld. Deze verzekeringsmaatschappij werkt uitsluitend met bemiddelaars en ze kijken ook veel minder kritisch naar jouw geschiedenis. De keerzijde van de medaille is dat de premies voor deze speciale verzekering wel een stuk hoger zijn.

Bestelauto verzekeren niet mogelijk door gemiste betalingen

Als ondernemer of freelancer word je vaak geleefd en je rent van A naar B om alles in goede banen te leiden. Dat de administratie soms het ondergeschoven kindje is, is een logisch gevolg, maar wel een gevolg die zware consequenties kan hebben. Als jij structureel ‘vergeet’ om de premies van je verzekeringen te betalen, kom je in de database als wanbetaler te staan en dan heb je een groot probleem. Dan is een bestelauto verzekeren niet mogelijk en dan mag je dus de weg niet op. Ook in deze situatie is het een oplossing om voor een de Vereende verzekering te kiezen!

Geschiedenis met rijontzegging(en)

Lap jij de verkeersregels wat vaker aan de laars en heb je een verleden met een rijontzegging? Of zelfs meerdere vergrijpen gepleegd waarvoor je bent gestraft? Dan heb je in de toekomst een groot probleem! Minstens voor 5 jaar lang, want je komt in de database te staan en iedere verzekeraar kan zien dat jij een rijontzegging of zelfs meerdere ontzeggingen hebt gehad. In dat geval is een bestelauto verzekeren niet mogelijk, want de verzekeraars waarbij je aanklopt wijzen je resoluut af. Ook dan is het mogelijk om toch een verzekering af te sluiten door voor een de Vereende verzekering te kiezen.

Klik hier om een verzekering af te sluiten.