Wat is een incassobureau?

Ben jij benieuwd wat een incassobureau is? Dan ben jij hier op de goede plaats. Om het heel simpel en kort uit te leggen is een incassobureau een onderneming die in opdracht van andere ondernemingen openstaande facturen probeert te innen. Het kan voorkomen dat een van jouw klanten niet op tijd betaald. In dit geval is het inschakelen van een incassobureau een goede optie om alsnog al het welverdiende geld te krijgen. Een andere bekende oplossing is een betalingsherinnering of een aanmaning. Er zijn in Nederland een relatief groot aantal incassobureaus te vinden. Het kan lastig zijn om een keuze te maken. Daarom wordt er hier een goede keuze besproken.

Het incassobureau Credifin Nederland

Je kunt in een situatie waar jouw klant niet op tijd betaald bij credifin-nederland.nl terecht. Zij gaan voor jou aan de slag om dit geld alsnog te krijgen. Het is een bureau die gebruikt maakt van  een No Cure, No Pay- incasso beleid. Deze eigenschap is zeer aantrekkelijk, omdat dit betekent dat als er helaas geen resultaat is behaald je niks hoeft te betalen. Zo loop je geen enkel kostenrisico. Daarbij is het zeer gemakkelijk om je aan te melden en vervolgens facturen te uploaden. Zij gaan na een controle, over de factuur en documentatie, gelijk aan de slag. Daarna is het 24/7 mogelijk om het traject in de gaten te houden. Dit alles via een eigen online dossier. 

Op een zorgeloze manier incasseren

Zoals net gezegd wordt er gebruikt gemaakt van een No Cure, No Pay-incasso beleid en is het zeer gemakkelijk om snel een incasso in te dienen. Incasseren kan bij Credifin Nederland op een zorgeloze manier. Er zijn geen abonnements- of dossierkosten en na een incassering staat het volledige bedrag dezelfde week op jouw rekening. Dit wordt gedaan met ruim 15 jaar expertise.