Freelance factoring door Finqle

Freelance factoring

Sinds enkele maanden heb ik freelance factoring bij Finqle. Dat betekent dat zij mijn facturatie doen. Het bevalt mij erg goed dus ik wil graag mijn ervaringen delen en vertellen hoe het werkt.

Hoe werkt freelance factoring?

Freelance factoringFreelance factoring bij Finqle werkt als volgt. Als ik mijn werk heb gedaan dan stel ik mijn factuur op. Eigenlijk net zoals altijd alleen stuur ik nu de factuur niet direct naar mijn klant maar online naar Finqle. Binnen 24 uur wordt mijn factuur door Finqle betaalt. En de factuur wordt naar de klant verstuurd. De klant betaalt de factuur vervolgens aan Finqle. In mijn factuur heb ik wel een zin opgenomen dat de factuur wordt overgenomen. Dit is wettelijk verplicht. Maar anders dan dat verandert er voor mijn klanten eigenlijk vrij weinig.  Maar voor mij des te meer.

Snelle betaling van facturen

Mijn facturen worden nu binnen 24 uur betaald. Ik hoef dus niet meer te wachten op mijn geld. Het scheelt me ontzettend veel tijd en geld nu ik niet meer hoef te wachten op mijn geld. Ik hoef geen herinneringen meer te sturen en loop geen risico meer dat mijn facturen niet betaald worden. Daarnaast is het ook gemakkelijk, zodra de factuur naar Finqle verstuurd is, hoef ik er niets meer mee te doen. En alles kan gemakkelijk online geregeld worden. Bij vragen kan ik ook altijd bij Finqle terecht.

Geen verborgen kosten

Bij Freelance factoring betaal ik een percentage per factuur. Geen abonnementskosten en geen andere aanvullende kosten. Dus in perioden met minder werk, betaal ik ook minder. Zo kan ik mijn vaste overheadkosten ook laag houden.

Ik ben erg tevreden over de diensten van Finqle. Lijkt het je ook wat? Neem dan contact met ze op om een afspraak te maken. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Freelance factoring