Waarom investeren in vastgoed in Antwerpen een goede keuze is

investeren vastgoed in Antwerpen

De Vlaamse regering gaat slimme kilometerheffing invoeren voor auto’s. Dit houdt in dat deze heffing het gebruik belast in plaats van bezit. Naar verwachting is dat deze vernieuwde heffing er voor gaat zorgen dat mensen besluiten om dichter bij hun werk te gaan wonen. Dit gaat ongetwijfeld leiden tot een grote vraag naar huizen in de stad. Dat maakt het een uitstekende reden om vandaag nog te investeren in Antwerps vastgoed. Staat er een appartement te koop in Antwerpen? Dan kan dat een zeer interessante investering zijn.

Goed idee om vandaag nog te investeren in vastgoed

Zoals bij veel mensen bekend is, is dat de rente op de spaarrekening tegenwoordig weinig oplevert. Als je kijkt naar vastgoedprijzen dan stijgen deze met het jaar. En dat gaat de komende jaren alleen maar meer een stijgende lijn vormen door de grote vraag naar vastgoed in steden. Dat betekent dat jouw geld je op de lange termijn meer gaat opleveren als je besluit om te beleggen in vastgoed. In ieder geval een stuk meer dan dat je het laat staan op je spaarrekening. Zo kun je uiteindelijk een heel mooi pensioen opbouwen.

Wat maakt het investeren in vastgoed in Antwerpen zo populair?

Naast de komst van de kilometerheffing zijn er nog een aantal andere punten waarom investeren in Antwerpen je veel kan opleveren. De verhuur van appartementen en woningen zorgen voor een extra hoog huurrendement. Dat komt omdat er veel expats in de stad wonen. Zij zijn vaak bereid om een hogere huurprijs te betalen, omdat ze daar genoeg voor verdienen. 

Antwerpen is een toplocatie voor vastgoed investeringen

Antwerpen is wat dat betreft een toplocatie om te investeren in vastgoed. Maak het besluit om bijvoorbeeld te investeren in studentenhuizen, appartementen voor starters en expats flats. Je zult merken dat je er op de lange termijn genoeg mee gaat verdienen. Let op dat je investeert in vastgoed dat zich op centrale locatie bevindt. Let er ook op dat de gebouwen waar je in investeert aan de eisen voldoen van de toekomstige bewoners. Dat zorgt voor nog meer rendement. Kijk eens op HeylenVastgoed.be voor appartementen in Antwerpen die te koop staan.