Skoda enyak iV

financial lease

Skoda heeft hun eerste volledige SUV op de markt gebracht, de skoda enyaq iV zakelijke lease. Dit is de ideale auto om bijvoorbeeld een weekendje mee weg te gaan. Deze auto heeft een actieradius van boven 500 kilometer en is voorzien van de laatste technologieën. Zo is deze SUV onder andere voorzien van een 13 inch multimediascherm die u overal naar toe brengt. Tevens mag deze elektrische auto een gewicht tot 1.100 kilogram trekken. 

Accu varianten

De skoda enyaq iV zakelijke lease is verkrijgbaar in verschillende varianten. Op dit moment zijn de iV 60 en de iV80 beschikbaar. De iV 60 heeft een accucapaciteit van 58 kWh en heeft hiermee bereik tot 390 kilometer, en met de iV 80 is het door zijn accucapaciteit van 77 kWh mogelijk tot 537 kilometer te rijden. Dit is gemeten in een WLTP test. Dit staat voor Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure en dat is  een verbruikstest die alle nieuwe elektrische auto’s verplicht moeten afleggen. Het werkelijke bereik hangt af van verschillende factoren, zoals de voertuigconfiguratie, accu leeftijd, klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, en natuurlijk de niet vergeten de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het snelladen van beiden auto`s (van 5 tot 80%) gebeurt in respectievelijk 42 en 38 minuten.

Elektrischeautolease.nl

Bij Elektrischeautolease.nl vind je verschillende skoda enyaq iV zakelijke lease modellen. Deze auto is verkrijgbaar in verschillende modellen: de iV 50, iV60, iV80, iV 80X en de iV RS. Al deze modellen zijn te vinden op de website en met elkaar te vergelijken. De iV60 en iV80 zijn al beschikbaar, de overige modellen komen binnenkort op de markt. De skoda enyaq iV zakelijke lease staat overigens in de Top10 van de populairste elektrische auto`s op dit moment. Overigens vind u op deze website ALLE 100% elektrische auto`s welke beschikbaar zijn. Deze lijst wordt continu geupdated met de nieuwste modellen.

Snel en makkelijk een iV leasen

Op de website van elektrischeautolease.nl kunt u snel en heel gemakkelijk een auto leasen. U hoeft hiervoor slechts drie stappen te doorlopen. 

1: Als eerste kiest u m.b.v. de filteropties de auto waarna u opzoek bent en vraagt u een offerte aan. 

2: Hierna zal een van de experts contact met u opnemen om de offerte(s) door te spreken en uw specifieke wensen op te nemen. 

3: U ontvangt de gewenste offerte(s) thuis, en u kunt hier een keuze uit maken. 

Met ruim 10 jaar ervaring in het leasen van auto`s kunnen zij al uw vragen beantwoorden en helpen zij u aan de deal welke het beste bij u past. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de locatie aangeven waar u de auto afgeleverd wenst te hebben.