Ik bestel horeca lokaal

Op de nieuwe website van ik bestel horeca lokaal kun je direct eten bestellen via de webshop van een lokale ondernemer. Wanneer je jouw locatie of adres invoert, verschijnt er een totaaloverzicht van alle lokale horeca ondernemers. Eten bestellen wordt eenvoudig want je kiest die horecaondernemer die de maaltijd maakt waar jij op dat moment zin in hebt. Nog steeds worden er nieuwe ondernemers aan de website toegevoegd terwijl en nu al een grote keuze aan verschillende gerechten te bestellen is. Je kunt op de site van de ondernemer waar jij je maaltijd besteld ook aangeven; eten laten bezorgen of eten afhalen. Wanneer je bestelling compleet is, betaal je jouw bestelling op de website van de ondernemer waar je de bestelling hebt geplaatst. Deze nieuwe website is vooral gericht op lokale ondernemers. Zo hoef je, om je maaltijd op te halen, nooit ver van huis

Eten laten bezorgen

Wil je eten laten bezorgen doe dat dan eens via de nieuwe website ik bestel horeca lokaal. Je kunt maaltijden bestellen zoals Grieks, Italiaans, Turks, maar ook bij de frietzaak of van de bakker. De site werkt met lokale ondernemers dus moet je eerst je locatie bekend maken. Lokale ondernemers, binnen een bepaald aantal kilometers, komen dan tevoorschijn op jouw beeld. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen wat je wilt eten. Heb je zin in pannenkoeken, pizza, een speciaal broodje of een 3 gangen menu? Alles is mogelijk. Kijk, als de maaltijd bezorgd moet worden, wel eerst of het bedrijf waar je de bestelling wilt plaatsen, ook daadwerkelijk bezorgd. Wanneer je alles hebt ingevoerd kun je direct betalen op de site van de ondernemer waar je de bestelling hebt geplaatst. Zij zorgen er dan voor dat jouw bestelling op de juiste tijd wordt bezorgd.

Eten afhalen

De meeste ondernemers die via ik bestel horeca lokaal eten verkopen kunnen dit thuisbezorgen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een maaltijd op te halen. Dit is bijvoorbeeld handig als jezelf nog onderweg bent en de maaltijd direct mee naar huis wilt nemen. Eten bestellen bij ondernemers dicht bij huis doe je via de website van ik bestel horeca lokaal. Daarom moet je, op de website van ik bestel horeca lokaal, altijd eerst je eigen locatie invullen. De getoonde bedrijven bevinden zich binnen een straal van een bepaald aantal kilometers. Kies je maaltijd, geef aan dat je de bestelling komt ophalen en hoe laat je dat wilt doen. Daarna kun je op de website van de lokale ondernemer waar je de bestelling hebt geplaatst, betalen. Nu hoef je alleen nog maar het eten op te gaan halen en op te eten!

Ben jij een lokale ondernemer met een restaurant of eetcafé

Ben jij een lokale ondernemer en wil je ook graag maaltijden via ik bestel horeca lokaal verkopen? Dan kun jij je inschrijven via de website. Dat is de manier om jouw onderneming onder de aandacht van buurtgenoten (en misschien ook stadsgenoten) te brengen. Misschien heb je een gelegenheid waar men ook kan komen eten. Ook dat kun je promoten op ik bestel horeca lokaal. Het doel van ik bestel horeca lokaal is om lokale horeca ondernemers meer klanten te bezorgen vanuit de omgeving én mensen die eten bestellen niet te ver laten reizen. Iedereen kan zo makkelijk eten bestellen, eten laten bezorgen of eten afhalen.