Een kado voor je klanten

Is het bijna kerst  of bestaat je bedrijf inmiddels alweer vijf jaar, of wil je de klant een leuke attentie geven of heb je een andere gelegenheid? Kijk dan is op pengraveren.nl hun kunnen jou helpen met allerlei leuke kado’s of kleine attenties. Ze kunnen verschillende producten graveren of bedrukken. Zo hebben ze verschillende soorten pennen, inkt en vullingen, lederwaren riemen en nog veel meer. 

Pennen graveren

Wil je als attentie een pen laten graveren met je gegevens van je bedrijf erin of met alleen de naam alles kan. Ook kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten pennen. Wil je een luxe pen met een mooie penetui eromheen. Of toch een cross pen / potlood deze zijn ook te verkrijgen met een stylus tip. Of ook in een drie in een cross pen hier zit dan een zwarte,rode en een vulpotlood in en onder de afschroefbare dop zit een gum verstopt. Deze kun je allemaal laten graveren als je ervoor kiest om een pennenetui erbij te bestellen dan kun je deze eventueel ook laten bedrukken met de gegevens of met een afbeelding van een kerstman , ballon of wat u graag wilt. Ook kun je uit een parker pen, lamy pen , pelikan pen en nog heel veel verschillende soorten pennen kiezen kijk daarom is op pengraveren.nl daar staan de verschillende pennen op. 

Lederwaren graveren

Er zijn niet alleen pennen die je kunt laten graveren. Je kunt zelf kiezen uit verschillende lederwaren zoals een pennenetui, riemen , portemonnees of leren sleutelhangers. Ook deze kun je laten bedrukken of graveren met een leuke tekst of zelfs met een leuke afbeelding. Dit kan natuurlijk ook als een kado of attentie voor je klanten. De prijzen liggen van laag tot hoog. En er is zelfs een spoed service voor als je het eventueel al eerder nodig hebt of erachter kom dat je te weinig heb besteld.