Een goede start van een nieuwe baan

Een nieuwe start, een nieuwe eerste indruk. Je wilt daarvan natuurlijk dat die goed is. Want een eerste indruk maak je niet meer opnieuw en die is stiekem ook wel blijvend. Zo ook een goede start. Is je start niet zo goed, zal je hier altijd aan blijven denken en misschien ook wel piekeren wat je anders had kunnen doen. Maar een goede start kan je altijd voorbereiden. Het klinkt misschien heel raar, maar je kan een start ook plannen. Want je weet natuurlijk wel hoe je het wilt aanpakken, toch?

 

De kleren maken de man, de vrouw, maakt iedereen!

We weten allemaal wanneer we een goede outfit aan hebben, dat we ons een stuk zelfverzekerde voelen. Dat stralen we dan ook uit. En dat is iets wat je bij je start natuurlijk ook wilt hebben. Een uitstraling dat je weet wat je doet en dat je de kennis hebt die ze zoeken. Dat zelfvertrouwen kan je ver brengen. Moet je het niet te veel hebben uiteraard. Wanneer je een outfit gaat uitzoeken wil je natuurlijk wel kijken naar wat je fijn vindt zitten. Dat is ook erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een broek, een jurk of misschien wel een pak met Eterna overhemden waar jij je heel goed in voelt. En natuurlijk is het ook goed om na te denken over de schoenen. Want je wilt wel schoenen die de gehele dag fijn zitten. Niets zo vervelend wanneer je veel moet lopen en je schoenen dat niet echt toe laten. 

 

Een goede nachtrust

Een goede nachtrust is natuurlijk altijd fijn om te hebben. Maar wanneer je een frisse start wilt maken, is ie eigenlijk nog fijner om te hebben. Zo sta jij fris en fruitig op met de energie die je nodig hebt om de dag goed te beginnen en ook de dag door te komen. Want je wilt natuurlijk met veel frisse energie aan de slag. 

Wanneer je merkt dat je zenuwachtig bent voor deze dag. Is het ook altijd goed wanneer je de dag van te voren niet te veel hebt gepland. Dat je een dag lekker rustig aan kan doen en even je rust kan pakken. Ook om jezelf goed voor te bereiden op de eerste dag. Dat is natuurlijk altijd fijn om te doen. Denk bijvoorbeeld aan alles klaar leggen. Een outfit uitkiezen waar jij je goed bij voelt. En alle spullen die je nodig gaat hebben alvast in de tas te stoppen die je gaat meenemen. Zo kan je ook niets vergeten.