De beste kunst voor aan de muur

Ben je opzoek naar kunst aan de muur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beste schilderijen en aquareltekeningen in onze collectie. Maar ook voor beelden ben je bij ons het juiste adres. Wij hebben deze namelijk in verschillende materialen zoals zilver,brons en natuurlijk ook van keramiek. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar van zo klein om in een kast te zetten tot zo groot om in de tuin te plaatsen. Ook kun je slagen voor het perfecte cadeau voor een jubileum. Of wat dacht je van het afscheid van een collega? Dit allemaal tegen een betaalbare prijs zodat iedereen de kans krijgt op kunst.

Wat kun je als geschenk geven?

Wij hebben veel ideeën geschenkcadeaus in onze webshop meegenomen. Voor een jubileum is het ultieme cadeau een mooi beeld. Je kunt kiezen voor een beeld wat mensen in de kast kwijt kunnen. Maar ook kun je ervoor kiezen om een groot beeld voor in de tuin te bestellen. Daarnaast hebben wij ook leuke cadeaus voor collega’s die afscheid nemen. De collectie kunst die wij hebben is tijdloos. Het is namelijk niet alleen betaalbare kunst maar ook abstracte kunst wat wij verkopen. Dit is van alle tijden en past in bijna ieder interieur. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen waardoor je altijd wel kunt slagen. Het ultieme geschenk zorgt ervoor dat ze jou nooit meer vergeten. Dit en de persoonlijke touch is ook hetgene wat je wil geven. Dus neem snel een kijkje in onze goed gevulde webshop.

Een bronzen beeld cadeau doen

Je kunt bronzen beeldende kunst kopen op onze webshop. Je hebt deze in verschillende maten. De meest verkochte is wel het tuinbeeld. Dit heb je in verschillende vormen en dus ook abstracte kunst behoort tot de opties. Maar daarnaast kun je ook wat kleinere varianten bestellen. Deze staan leuk langs de vijver of precies in de tuin. Meestal nemen beelden zon 30 % van de ruimte in een tuin in. Deze zorgen ook voor een stukje persoonlijke sfeer langs de mooie groene planten. Maar ook is het een leuk cadeau om weg te geven. Je hebt namelijk in elke prijsklasse beelden. Zo kun je het iemand ook geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Maatwerk sculpturen kopen

Je kunt een sculptuur kopen via Artihove.nl. Hierbij is het mogelijk om compleet maatwerk te bestellen. Wij kunnen bijna alles maken. Wil je bijvoorbeeld een dierbaren herrineren of je huisdier? Stuur dan een foto en wij maken er een beeld van. Zo kun je hem of haar eeuwig bij je houden. Daarnaast hebben wij ook reeds gemaakt sculpturen in de webshop. Zo krijg je alvast inspiratie op wat de mogelijkheden hierin zijn. Ze zijn bijna allemaal tijdloos en passen zo dus ook vaak in het interieur wat je al hebt. Een hele verbouwing is dus niet langer meer nodig.