Centjes besparen en investeren in een toekomst

Het is niet per se moeilijker om te overleven in de hedendaagse samenleving maar het word van je verwacht dat je steeds inventiever wordt om bijvoorbeeld economisch te leven. Wat je kan doen is natuurlijk iets minder luxe artikelen aanschaffen maar dat vermindert wel heel snel je motivatie om hard te werken, wat is anders het punt. Een manier om effectief geld te besparen is om in te zien waar niet zo passief financiën naartoe “lekken”.

Een verantwoorde aankoop voor een ieder

Velen uitgaven zijn verantwoord, we kunnen niet omslachtig doen over het feit dat je nou eenmaal: onderdak, zorg en voedsel nodig hebt. Wat echter vaak wordt onderschat is hoeveel we kwijtraken aan persoonlijk transport per jaar. Het OV is relatief goedkoop maar kan je ondergang zijn in situaties waarin grootse tijdsdruk voorkomt en jij je zo snel mogelijk moet verplaatsen. Gelukkig voor zolang er problemen zijn zullen er oplossingen voortvloeien. Wat nou als een oplossing is die je kan zien als een waardige investering in persoonlijk transport. Motoren en bromfietsen zijn toch vaker opties die het meest economisch bewust zijn. Je kan enorm snel gaan en nog goedkoop ook zo kan en Kawasaki bike 75cc motor veel goedkoper zijn dan een autootje. Mensen die kampen met de zorg dat ze hun spullen niet te motor kunnen vervoeren kunnen online saddle bags motor kopen. Hierdoor kunnen de essentiële spullen altijd mee.

De transportrevolutie en innovatie op gebied van persoonlijk transport

Velen zulle bekend zijn met het Vietnamezen fenomeen van extreem veel motoren en brommers op de weg. Volgens het Vietnamees nationaal register blijkt dat telling op zo’n 2 motoren of bromfietsen geregistreerd per inwoner, Vietnam telt verder 98 miljoen inwoners, een ongelofelijk aantal dus. Dit komt omdat motoren en bromfietsen relatief veel goedkoper zijn dan de import van auto’s. Als je foto’s van Vietnam ziet zal je ook opmerken dat velen van de bikes aangepast zijn heel vaak in straatbeeld zijn de Suzuki varianten, als hier een beeld van wilt kan je suzuki bobber bekijken om waar te nemen hoe ze verschillen van je standaard motor. Ook zeer begeerd zijn de harley davidson verlichting die gaan namelijk lang mee en geven uniek licht af.