Heb je defecte sieraden?

Oud goud verkopen

Wil je van dat oude gouden horloge af wat al jaren defect in de kast ligt, of heb je sieraden die je ooit hebt gekregen van iemand maar die je niet meer draagt omdat ze uit de mode zijn. Oud goud verkopen kun je eenvoudig doen bij zilvergoudamsterdam.nl voor de beste prijs, voor sloopgoud ontvang je ook de hoogste prijs. Het goud wordt weer gebruikt om nieuwe sieraden van te maken, bij de sieraden wordt dezelfde prijs gehanteerd als iemand die een nieuw ring in komt leveren. Natuurlijk telt wel de staat van het object mee voor de prijs die er geboden wordt. 

Oud goud verkopen

Hoog of laag gehalte goud

Hoeveel karaat goud je sieraden ook zijn, oud goud verkopen kan met sieraden van verschillende gehaltes. Heb je een sieraad wat van 24 karaat goud is, dan kun je er vanuit gaan dat je te maken hebt met 99,9% zuiver goud. Bij 8 karaat spreken we over 33,3% zuiver goud. De winkel zilvergoudamsterdam.nl neemt verschillende soorten goud in, bij het taxeren van het goud wordt er bekeken hoeveel karaat goud de sieraden zijn. Aan de hand daarvan wordt er een transparante en eerlijke prijs geboden die je direct in contanten krijgt als je akkoord gaat.

Alles wat goud is kun je verkopen

Munten van goud of de zilveren broodmand die je al jaren hebt liggen en waar je niets mee doet, zonde want het kan veel geld waard zijn. Het is altijd de moeite om bij oud goud verkopen te kijken wat er precies wordt getaxeerd, vind je het een mooie prijs, krijg je deze direct in contanten uitgekeerd. Het inleveren van objecten is alleen mogelijk vanaf 18 jaar, en met overleg van een geldig identiteitsbewijs. Zilvergoudamsterdam.nl is wettelijk verplicht om de objecten en de verkoper te registreren om heling tegen te gaan.